Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Порада по майстрам
Украинский Мазда Клуб :: MazdaClub.UA > Клуб > Family & Events > Львов
anderhil
Добрий день,

Я сам зі Львова, але живу в Чехії. Скоро приїду додому на своїй мазда 6 2004 року, 2.0 дизель. Купив її недавно і хоча тут її дивились і казали шо все добре, хотів би завезти її до якогось суперового майстра саме по маздовим дизелям на діагностику, мені здається шо трохи дизель заголосно постукує і в інтернеті знайшов шо є варіанти усуннення цього звуку.

Хто може порадити спеців? Бажано незалежних, бо про офіціалів багато наслухався і сам стикався з тим шо офіціали не зацікавлені в усуненні проблеми. З тими шо стикався - їм легше просто сказати шо треба все нафіг міняти ніж шукати проблему і її ремонтувати, бо в них конвеєр машин довгий і в них немає часу на вишукування проблем.

Ще в ходовій скрипить з правої сторони якась з шарових в дуже гарячу погоду, хотів би це теж поремонтувати. Одним словом порадьте якісь сервіси чи просто гаражних крутих спєців які за помірну ціну можуть допомогти?

Я готовий навіть трошки переплатити але шоб не морочили голову і дійсно зробили. Бо теж попав тут на одного, в мене є цей скрип спереду коли кручу рулем, так він перебрав всю ліву сторону - звук не пропав. Я поїхав з другом сам слухати шоб знайти джерело шуму - явно шум з правої сторони, а він вибив бабло на ліву, тобто сам знав шо я приїду ще раз бо звук далі лишився. Одним словом хочеться просто чесну нормальну людину чи сервіс, таким людям готовий і більше заплатити.

Загалом буду радий отримати інформацію по всьому шо стосується мазди у Львові, де є шроти для мазд? де оригінальні деталі але не від офіціалів можна купити і таке інше, бо хоча і живу поки що в Чехії, тут ціни на ті самі деталі в 2 раза вищі ніж в нас, тому серйознішим ремонтом буду займатись коли приїжаю додому.

Дякую за інформацію.
Koya
Можеш до мене на сервіс заскочити.
Кульпарківська 230
Тільки завчасно набери на мобільний мене, щоб я був на місці та покерував хлопцями, що і де дивитись та проконтролював.
По дизелю буде дуже складно, їх майже немає в Україні, знань дуже мало практичних, але думаю, що справимося разом smile.gif
Мобільний закидаю в приват.
anderhil
Ого, навіть не знав шо це така рідкість smile.gif А на мазда сервісі мали б знати чи теж ні?
_-Night Racer-_
Koya - Гелікон, раніше був "мазда сервіс" , тепер СТО у якого великий досвід роботи з маздами.
Коли була гарантійна М3 , у них обслуговувався good.gif
Koya
Як написали вище, у нас офіційний сервіс був до 2010 року. Майже всі майстри залишилися з того часу, відповідно є великий досвід.
Котрий також постійно збільшується за рахунок авто, у котрих не можуть інші сервіси знайти проблему, у нас "копають" до тих пір, поки не знайдуть. Ще не було автомобіля, котрий після мого контролю за роботами виїхав не вирішивши основної проблеми з котрою приїхав. Оплата за проблеми котрі не знаходяться відразу, іде у розумних межах, а не по повній.
Якщо проблема дуже складна, і її важко діагностувати, необхідно зі мною звязуватися, щоб спланувати час, оскільки мені потрібно буде постійно моніторити хід робіт, замін та підстановок запчастин.
Роман В
Koya - порадь до кого звернутися на геліконі по системі кондиціонування (заправка, дизінфекція ....). Шось зовсім перестало дути. Ну і телефон свій також прошу скинути в приват. Я часто ремонтуюся на Геліконі. Але попадаю до того хто вільний.... Ніби всім задоволений. Але, все-рівно, майстри мають якусь спеціалізацію. Буду звертатися до тебе за порадою.
Koya
Цитата(Роман В @ Jun 23 2015, 10:24 ) *
Koya - порадь до кого звернутися на геліконі по системі кондиціонування (заправка, дизінфекція ....). Шось зовсім перестало дути. Ну і телефон свій також прошу скинути в приват. Я часто ремонтуюся на Геліконі. Але попадаю до того хто вільний.... Ніби всім задоволений. Але, все-рівно, майстри мають якусь спеціалізацію. Буду звертатися до тебе за порадою.


У приваті відписав.
За порадами без проблем, звертайтесь.
Юра0363
Цитата(Koya @ Jun 24 2015, 21:49 ) *
У приваті відписав.
За порадами без проблем, звертайтесь.

Дякую Koya допоміг у вирішенні проблеми зі стуком в двигуні Мазда 6 2.0
Koya
Будь-ласка smile.gif
Як будуть ще по маздах якісь складні випадки - звертайся, мені завжди цікаво досвід отримати по фактичній ситуації smile.gif
KingMazda
порекомендуйте, будь ласка, механіка і/або бригаду механіків, які доглядали би мою CX-7 2.3 2008 р.в. потрібно замінити сайлентблоки в ходовій, ліквідувати неприємні звуки дверної карти, можливо, ще щось. хотів би провести діагностику ГРМ, роздатки. дякую наперед! ідеальним був би варіант, щоб ці механіки могли прийняти мене в суботу, з понеділка по п"ятницю включно я працюю.

дякую наперед!
Koya
У ПП відписав свій мобільний номер.
Саша8776537
Цитата(Koya @ May 21 2016, 00:45 ) *
У ПП відписав свій мобільний номер.

напишіть ще мені, пліз
Jax
День добрий. Де у Львові можна зробити комп діагностику премасі 2.0 бензин
Yura Mazda 626
Цитата(Koya @ May 21 2016, 00:45 ) *
У ПП відписав свій мобільний номер.

Контакти можна в ПП.
Старушками 626 ге 94 2.0 бензин . Займаєтесь?
petr185
і мені в пп також номерок дайте
Suse
Вітаю! Кузовний ремонт, малярка у Львові?
Андрій2021
Добрий день. Порадьте майстрів у Львові які мають досвід робіт по шумоізоляції Mazda CX5?
SergeySuvorov
З однієї сторони, робити власноруч більш економічно, проте потрібно добре розуміти що і як робити, аби все працювало надійно та тривало. У випадку роботи із провідниками та кабелем, варто звернути увагу на способи з'єднання кабелю ]]>https://ital-tecno.com.ua/sposoby-soedineniya-provodov]]> а також його ізоляцію. Почитайте - саме завяки ось таким порадам вдалося навчитися робити все правильно та, що немаловажно, економно. Виробників комплектуючих багато і обрати найбільш оптимального не так просто - аби не переплачувати з однієї сторони, і не програти у якості з іншої.
freep187
Доброго дня.Порадьте механіка у Львові.хто на вихідних працює.Дякую
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Русская версия IP.Board © 2001-2024 IPS, Inc.