Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела купли всякой всячины

Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.

Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>

Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.

Reply to this topicStart new topic
> В якому магазині замовити жіночий костюм великого розміру
mitar01
сообщение Jan 24 2025, 21:55
Сообщение #1

Из: Kyiv

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Шукаю жіночий костюм великого розміру, але не знаю, де саме замовити. Не хочеться брати наосліп, тому що в інтернеті багато різних варіантів, але часто все не так, як очікуєш. Можливо, хтось може порадити, в якому магазині замовити, щоб точно не помилитися з розмірами та якістю?
Go to the top of the page
Вставить ник mitar01 в ответ
+Quote Post
nitala1
сообщение Jan 24 2025, 21:57
Сообщение #2

Из: Dnepr

Я сама кілька разів стикалася з тим, що замовляєш щось по фото, а потім не підходить за розміром або якість не відповідає очікуванням. Я б радила звернути увагу на магазини, які спеціалізуються на плюс сайз одязі, вони часто мають хороші колекції для таких розмірів і навіть допомагають підібрати правильний розмір, якщо не знаєш точно.
Вставить ник nitala1 в ответ
+Quote Post
mitar01
сообщение Jan 24 2025, 21:58
Сообщение #3

Из: Kyiv

Чи є якісь конкретні, де ти купувала жіночий костюм великого розміру, і ти задоволена? Адже не хочеться знову витрачати гроші даремно, тому шукаю надійні варіанти, щоб не було потім розчарування.
Вставить ник mitar01 в ответ
+Quote Post
rihile
сообщение Jan 24 2025, 22:00
Сообщение #4

Из: Slovyansk

Цитата(mitar01 @ Jan 24 2025, 21:58 ) *
Чи є якісь конкретні, де ти купувала жіночий костюм великого розміру, і ти задоволена? Адже не хочеться знову витрачати гроші даремно, тому шукаю надійні варіанти, щоб не було потім розчарування.

Я б порекомендувала звернутися до магазину Lingerie.ua. Там є великий вибір жіночих костюмів великого розміру ]]>https://lingerie.ua/uk/catalog/zhenskie-kos...olshih-razmerov]]> що можуть задовільнити навіть найвибагливіших покупців. Я сама нещодавно купила там костюм, і він ідеально підійшов за розміром, а якість матеріалів справді вражає. Крім того, на сайті є чітка таблиця розмірів, що допомагає не помилитися з вибором.
Я часто купую в цьому магазині, і рекомендую його знайомим, тому що досвід завжди був позитивним.

Вставить ник rihile в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic