![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.
Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>
Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 55 Регистрация: 04.09.2024 Из: Kyiv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: BMW 740 ![]() |
Шукаю жіночий костюм великого розміру, але не знаю, де саме замовити. Не хочеться брати наосліп, тому що в інтернеті багато різних варіантів, але часто все не так, як очікуєш. Можливо, хтось може порадити, в якому магазині замовити, щоб точно не помилитися з розмірами та якістю?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 54 Регистрация: 04.09.2024 Из: Dnepr Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Audi RS6 ![]() |
Я сама кілька разів стикалася з тим, що замовляєш щось по фото, а потім не підходить за розміром або якість не відповідає очікуванням. Я б радила звернути увагу на магазини, які спеціалізуються на плюс сайз одязі, вони часто мають хороші колекції для таких розмірів і навіть допомагають підібрати правильний розмір, якщо не знаєш точно.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 55 Регистрация: 04.09.2024 Из: Kyiv Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: BMW 740 ![]() |
Чи є якісь конкретні, де ти купувала жіночий костюм великого розміру, і ти задоволена? Адже не хочеться знову витрачати гроші даремно, тому шукаю надійні варіанти, щоб не було потім розчарування.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 55 Регистрация: 04.09.2024 Из: Slovyansk Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Renault Megane 3 ![]() |
Чи є якісь конкретні, де ти купувала жіночий костюм великого розміру, і ти задоволена? Адже не хочеться знову витрачати гроші даремно, тому шукаю надійні варіанти, щоб не було потім розчарування. Я б порекомендувала звернутися до магазину Lingerie.ua. Там є великий вибір жіночих костюмів великого розміру ]]>https://lingerie.ua/uk/catalog/zhenskie-kos...olshih-razmerov]]> що можуть задовільнити навіть найвибагливіших покупців. Я сама нещодавно купила там костюм, і він ідеально підійшов за розміром, а якість матеріалів справді вражає. Крім того, на сайті є чітка таблиця розмірів, що допомагає не помилитися з вибором. Я часто купую в цьому магазині, і рекомендую його знайомим, тому що досвід завжди був позитивним. ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 14th February 2025 - 01:28 |