Що думаєте про шумоізоляцію в авто? |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.
Що думаєте про шумоізоляцію в авто? |
Oct 7 2024, 09:41
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 77 Регистрация: 25.10.2023 Из: Днепр Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 |
Хлопці, що думаєте про шумоізоляцію в авто? Я тут задумався, чи варто її ставити. У мене в машині постійно чути шум з дороги, та й мотор голосно працює. Особливо на трасі. Чи реально шумоізоляція допомагає прибрати весь цей гул, або це просто маркетинг і нічого суттєвого не змінюється?
|
|
|
Oct 7 2024, 09:42
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 17 Регистрация: 22.03.2024 Из: Харків Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 |
Мій друг нещодавно робив у своєму авто, і каже, що різниця колосальна. Він стверджує, що тепер їзда стала набагато комфортнішою, особливо на високих швидкостях. Але цікаво, чи це так всюди працює.
|
|
|
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 98 Регистрация: 25.10.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
Та я сам робив шумоізоляцію півроку тому і скажу чесно — це один із кращих апгрейдів для машини! Особливо в старих авто, де шумоізоляція заводська залишає бажати кращого. Тепер коли їду, можу слухати музику і не дратуватись на шум коліс і вітру. Щоправда, це залежить від матеріалів, які використовуєш.
|
|
|
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 15 Регистрация: 22.03.2024 Из: Київ Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
Якщо говорити про якість матеріалів, то шумоізоляція для авто Supreme NP - це просто топ. Цей матеріал не лише поглинає дорожні шуми та зменшує вібрації, а й підвищує загальний комфорт під час поїздки. Його структура спеціально розроблена для ефективного блокування низькочастотних звуків, таких як ревіння двигуна чи гул від шин.
Крім того ]]>шумоизоляция для авто Supreme NP]]> має відмінну стійкість до вологи та високих температур, що важливо для тривалого використання. Якщо хочете значно покращити акустичний комфорт у салоні, цей варіант точно вартий уваги! |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 3rd November 2024 - 08:15 |