Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Общее правило для данного раздела только одно - в каждом из подфорумов ведется публичное обсуждение активности клуба в соответствующем регионе.
Флуд и оффтоп нежелательны.

Reply to this topicStart new topic
> Що думаєте про шумоізоляцію в авто?
Shelmer
сообщение Oct 7 2024, 09:41
Сообщение #1

Из: Днепр

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Хлопці, що думаєте про шумоізоляцію в авто? Я тут задумався, чи варто її ставити. У мене в машині постійно чути шум з дороги, та й мотор голосно працює. Особливо на трасі. Чи реально шумоізоляція допомагає прибрати весь цей гул, або це просто маркетинг і нічого суттєвого не змінюється?
Go to the top of the page
Вставить ник Shelmer в ответ
+Quote Post
Sedoided
сообщение Oct 7 2024, 09:42
Сообщение #2

Из: Харків

Мій друг нещодавно робив у своєму авто, і каже, що різниця колосальна. Він стверджує, що тепер їзда стала набагато комфортнішою, особливо на високих швидкостях. Але цікаво, чи це так всюди працює.
Вставить ник Sedoided в ответ
+Quote Post
kLAMER
Сообщение #3

Из: Киев

Та я сам робив шумоізоляцію півроку тому і скажу чесно — це один із кращих апгрейдів для машини! Особливо в старих авто, де шумоізоляція заводська залишає бажати кращого. Тепер коли їду, можу слухати музику і не дратуватись на шум коліс і вітру. Щоправда, це залежить від матеріалів, які використовуєш.
Вставить ник kLAMER в ответ
+Quote Post
zeowkyv
Сообщение #4

Из: Київ

Якщо говорити про якість матеріалів, то шумоізоляція для авто Supreme NP - це просто топ. Цей матеріал не лише поглинає дорожні шуми та зменшує вібрації, а й підвищує загальний комфорт під час поїздки. Його структура спеціально розроблена для ефективного блокування низькочастотних звуків, таких як ревіння двигуна чи гул від шин.
Крім того ]]>шумоизоляция для авто Supreme NP]]> має відмінну стійкість до вологи та високих температур, що важливо для тривалого використання. Якщо хочете значно покращити акустичний комфорт у салоні, цей варіант точно вартий уваги!
Вставить ник zeowkyv в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic