Обмін криптовалюти та валюти |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для свободного общения между посетителями форума по деловым вопросам, не касающимся основной тематики форума.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Флудить и оффтопить.
2. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
3. Использовать нецензурную лексику.
Обмін криптовалюти та валюти |
Jun 8 2024, 17:36
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 336 Регистрация: 13.09.2018 Из: Днепр Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda62 |
Порекомендуйте сайт з продажу Tether (TRC20) за Гривні (Sense Bank) (USDT на UAH)?
|
|
|
Jun 11 2024, 22:30
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 330 Регистрация: 13.08.2021 Из: Москва Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
Для купівлі Tether (TRC20) за гривні за допомогою Sense Bank рекомендую скористатися сайтом ]]>https://fly-pay.io/usdt-trc20-to-uah-card_sense_bank]]> Цей сервіс пропонує зручний та безпечний обмін USDT на RUB, приймаючи платежі через Sense Bank. Fly-Pay.io відомий своїм простим інтерфейсом, швидкими транзакціями та високим рівнем безпеки, що робить його ідеальним вибором для тих, хто хоче швидко та без зайвих складнощів конвертувати криптовалюту в національну валюту.
|
|
|
Aug 31 2024, 16:57
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 94 Регистрация: 31.01.2017 Из: Хмельницкий Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
А мене більше цікавить обмін звичайної валюти.....
|
|
|
Sep 2 2024, 07:18
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 121 Регистрация: 11.01.2017 Из: Хмельницкий Спасибо сказали: 1 раз(а) Авто: Mazda |
А мене більше цікавить обмін звичайної валюти..... Річ у тому, що понад 90 відсотків усіх споживачів мають справу зі звичайним обміном валюти. По крипті не усі розуміються..... Я так само лише звичну нам валюту обмінюю за потребою. Маю надійний обмінник ]]>https://x-change-x.com/]]> який мені гарний курс пропонує по обміну і сама операція триває від сили декілька хвилин. Раджу і вам його брати до уваги |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 31st October 2024 - 12:13 |